over mij

Hoi, ik ben Mieke

Op mijn website moet natuurlijk ook iets staan over mijn persoontje. Hmm, niet het leukste onderdeel moet ik bekennen. Maar goed, ik ben dus Mieke. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Inmiddels 40 jaar…ja ja tijd gaat snel.
Maar toch, als ik achterom kijk, is mijn pad al best lang geweest. Net als ieder mens vol bochten en hobbels. En toch ben ik blij met mijn pad.

Want het heeft me tot hier gebracht, het punt dat ik mijn eigen Energie Therapie praktijk mag starten. Dat is zo gaaf!

Een aantal jaren geleden ben ik ingewijd in Reiki I en II. Zo bijzonder mooi en krachtig om met universele levensenergie te werken. En daarmee mensen te kunnen helpen!

Maar toen ik de biotensor tegenkwam, vielen alle losse puzzelstukjes voor mij pas helemaal op de juiste plaats. Ik besloot daarom de opleiding ‘Energetisch Gezinstherapeut’ te gaan volgen. Nog niet met de intentie om een praktijk te starten. Juist om mijn gezin te helpen en eventueel familie/vrienden.  Maar toen er ook hulp-vragen kwamen van mensen buiten dat kringetje, begon een stille wens vorm te krijgen. Want wat nou als ik nog meer mensen zou kunnen helpen, hoe mooi zou dat zijn!

En zoals met alles wat je aandacht geeft, groeide ook deze wens uit tot zo veel meer dan alleen een wens. Inmiddels is Energie Therapie Mieke een feit en mag ik andere mensen helpen!

Ben je benieuwd geworden of heb je vragen? Neem contact op en wees welkom!

Liefs Mieke