reviews

Na een bezoek op de website van Mieke werd ik enthousiast en kwam ik tot een afspraak voor een Nei sessie.

Een warm en hartelijk welkom maakte dat ik mij gauw op mijn gemak voelde. Spannend vond ik het; het gaat toch allemaal over mijzelf. Wat kon ik verwachten en wat zou Ik tegenkomen. Ik heb nu een aantal sessies gehad en ik heb Mieke ervaren als een warm, rustig, verbindend en respectvol persoon. Luchtigheid en humor moet ook genoemd worden en in mijn beleving een bekwame therapeut.  Heel  fijn!  

S.J. 57 jaar

tulips, flowers, vase

Via via, kwam ik bij Mieke terecht.
Ik had een aantal ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt die hun weerslag hebben gehad op de familiebanden.

Zelf heb ik vanalles geprobeerd om de familiebanden weer aan te halen. Maar keer op keer werd ik teleurgesteld. Ik wilde het een plekje geven, maar ik wist niet hoe. Uitgebreide sessies bij een psycholoog zag ik niet zitten.

Toen werd ik gewezen op Mieke. Dat me dat wellicht kon helpen.
Ik snapte totaal niet wat Mieke deed toen ik er uitleg over kreeg. Maar dat maakte me eigenlijk niets uit. Ik wilde het gewoon proberen. Dus ik maakte een afspraak.

En na die afspraak was ik helemaal om. Wow, wat kwam er veel duidelijkheid op allerlei bewuste en ook onbewuste vragen. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alsof ik in mezelf was gedoken en mezelf aan het ontdekken was. Het ging al snel niet meer alleen over de familiebanden  maar over zoveel meer. Opeens werden heel veel dingen van vroeger duidelijk en de gevolgen daarvan op het heden.

Het is niet bij die ene sessie gebleven. Elke keer werd ik aangenaam verrast door de dingen die ik over mezelf ontdekte. Er viel steeds meer emotionele ballast van me af. Een groot deel daarvan was ik me niet bewust, totdat ik het kwijt was. Ik vind het heel bijzonder hoe Mieke steeds weer feilloos de juiste richting vindt. Het voelt steeds weer als een cadeautje als ik naar haar toe ga. Ik voel me een completer mens sinds ik naar haar toe ga. Dat klinkt een beetje gek. Maar ik weet niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven.
Ik ken mezelf beter, sta steviger in mijn schoenen en ik ben blij met mezelf.

L. (40 jaar)

Wat zeggen anderen

Wat zijn wij blij dat wij de stap hebben genomen om een afspraak bij Mieke te maken! Vanaf 1 van de eerste therapiesessies bij Mieke, zag ik al een verandering! Mijn mooie, lieve, gevoelige jongen, maar ook drukke, overprikkelde mannetje wist zich vaak geen raad hoe hij zijn hoofd maar tot rust moest laten komen. Dit veranderde nadat we een paar keer bij Mieke waren geweest. Hij is nog steeds die mooie lieve gevoelige jongen, maar zit nu zo veel beter in zijn vel, komt vaak weer rustig in slaap en niet te vergeten heeft geleerd dat hij eerst aan zichzelf mag denken ipv meteen aan de ander! “Lief zijn voor jezelf, je mag er zijn” zoals Mieke altijd zegt. Mieke ondersteunt hem naast zijn reguliere behandeling mede door o.a emotionele blokkades weg te nemen. Hij zit nu zoveel beter in zijn vel.
Mijn zoon gaat graag naar Mieke toe en op momenten dat het even iets minder gaat vraagt hij zelf of Mieke misschien even met de biotensor kan kijken. 

Mieke, duizendmaal dank 🙏

Moeder van L. (12 jaar)

tulip, flower, plant

Oooh Mieke, ik wil je graag even laten weten hoe het hier gaat! P. wordt niet meer verschillende keren per nacht wakker, hij wordt nu dagelijks pas om 07:00 wakker en dat is walhalla voor ons 😁 en is super vrolijk.

En S. is helemaal goed nieuws! Die moeten we ‘s ochtends om kwart voor 9 wakker maken 🤣 En vooral zo’n heerlijk vrolijk meisje. Hier wordt je als ouder toch zo gelukkig van 😍

Dus nogmaals super super super bedankt 😘😘😘

moeder van S. en P. (1,5 jaar)