Acces Bars

 

Wist je dat je drukpunten op je hoofd hebt waarmee je, door ze simpelweg aan te raken, jouw lichaam kunt laten ontspannen?

Deze 32! drukpunten, of beter gezegd energiepunten, hebben ieder hun eigen thema. Zo zijn er punten voor controle, kracht, creativiteit, verdriet, tijd en ruimte, geld, genezing en nog veel meer.
Door het zachtjes aanraken van deze punten is het lichaam in staat belemmerende gedachten en overtuigen die te maken hebben met het betreffende thema los te laten.

Hoe fijn klinkt dat?!

Behandeling tijdens een acces bars sessie lig je -met kleding aan- op de massagetafel. Aan het begin raak ik je handen en je voeten aan. Op deze manier gaat de energie stromen.
Vervolgens zal ik zachtjes de energiepunten op je hoofd aanraken.

Het is geheel aan jou of je tussendoor wilt praten of zelfs je ogen dicht wilt doen. Alles is mogelijk, doe dus vooral waar jij je prettig bij voelt. Wees gerust, het komt geregeld voor dat iemand zo diep ontspant, dat hij/zij vanzelf in slaap valt.

In totaal zal de sessie zo’n 75 tot 90 minuten duren.

Wanneer heel simpel! Op momenten dat jij heerlijk diepe ontspanning nodig hebt. Dat je wilt opladen en een nacht goed doorslapen daar niet voldoende voor is.
Het kan ook een mooie aanvulling zijn van een herstelproces.

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen?
Neem dan contact op.

Wees welkom.


Acces Bars pexels-tima-miroshnichenko-6187301