Kinderen

boy, child, kid

Oooh Mieke, ik wil je graag even laten weten hoe het hier gaat! P. wordt niet meer verschillende keren per nacht wakker, hij wordt nu dagelijks pas om 07:00 wakker en dat is walhalla voor ons 😁 . En – heel belangrijk- hij is super vrolijk.

En S. is helemaal goed nieuws! Die moeten we ‘s ochtends om kwart voor 9 wakker maken 🤣 Maar vooral weer zo’n heerlijk vrolijk meisje. Hier wordt je als ouder toch zo gelukkig van 😍

Dus nogmaals super super super bedankt 😘😘😘

moeder van S. en P. (1,5 jaar)

Kinderen

De biotensor is voor het ene kind super interessant; sommige noemen het een toverstok, andere – de gamers voornamelijk – noemen het ook wel de controller van hun harde schijf. Maar er zijn ook kinderen bij die het wat spannender vinden.

Wanneer je belt voor een afspraak voor jouw zoon of dochter, zal ik contact maken met zijn of haar onderbewustzijn. Om te testen of het verstandig is dat hij/zij meekomt, of dat het misschien beter is om alleen te komen. Via jouw energie als ouder kan ik namelijk ook contact maken met de energie (het onderbewustzijn) van jouw kind.

Sommige kinderen hebben al een weg afgelegd met therapeuten en mogelijk zelfs ziekenhuizen. Heel begrijpelijk dat zij dan al deze hulp beu zijn. Of misschien is hetgeen wat duidelijk wordt met testen een beetje te overweldigend voor hem of haar. Dan scheelt het dat hij of zij niet mee hoeft te komen, het is voldoende als één van de ouders dan bij mij aanwezig is.

Kinderen die iets ouder zijn, moeten het wel zelf goed vinden dat ik, in jouw aanwezigheid, hem of haar ga proberen te helpen.
Of dat ook voor jouw kind geldt, kunnen we gewoon telefonisch testen.

Heb je hier vragen over? Neem dan vooral contact op via e-mail of bel me.