Kinderwens

clover, leaf, nature

Kinderwens

Iedere maand weer de teleurstelling. Jullie wens wordt alsmaar groter, maar het vertrouwen in goede afloop steeds kleiner. Er is onduidelijkheid waarom het niet lukt om zwanger te worden of zwanger te blijven. En alles wordt krampachtiger….

Bij 1 op de 6 stellen lukt het niet om binnen één jaar spontaan zwanger te raken. Bij 10% van deze stellen is na onderzoek in ziekenhuis geen aanwijsbare reden hiervoor gevonden.
Maar dat is de medische kant van het verhaal. Hier spelen ook andere zaken een belangrijke rol in.

Onverwerkte emoties bijvoorbeeld. Het is bekend dat stress de hormoonhuishouding van een vrouw kan beïnvloeden, maar het kan nog zoveel meer blokkeren. Net zoals andere emoties.

En wat dacht je van belemmerende overtuigingen? Dat stiekeme stemmetje in je hoofd, waar jij je mogelijk zelfs niet eens bewust van bent, kan ook voor een blokkade zorgen.

In een kinderwens-sessie wil ik jullie helpen met het duidelijk maken van zowel de emoties als de belemmerende overtuigingen. Bij vader, moeder én jullie ongeboren kindje.

Zodra dit duidelijk is, gaan we die emoties en belemmerende overtuigingen aanpakken en zorgen dat de blokkades opgeruimd worden.

Ik kan natuurlijk niets beloven, maar tijdens deze sessie gaan we alle blokkades die naar voren komen opruimen! Daarom zal deze sessie wel zo’n 1,5 tot 2 uur duren.

Heb je vragen? Voel je vrij om dan contact met mij op te nemen!