NEI sessie

NEI sessie

De kracht van NEI is het snel tot de kern van het probleem te komen.

Wat NEI-therapie precies inhoudt, kun je hier lezen.

Wanneer je komt voor een eerste NEI-sessie, zal ik je allereerst laten zien wat de biotensor is en doet. Zodat je direct kunt zien, dat er niets spannends zal gebeuren.

Dan is het tijd om te kijken waar jij voor gekomen bent. Met behulp van de biotensor gaan we kijken welke emoties hieronder vastzitten en voor de blokkade zorgen.

Zodra we deze emoties duidelijk hebben, kan het loslaten beginnen. Niets geen lange gesprekken waarin van alles opgerakeld wordt, met NEI-therapie is dat helemaal niet nodig.

Soms gebruik ik, ter ondersteuning bij het loslaten, edelstenen, inzichtskaarten en/of oliën (doTERRA).

Wat ik graag wil benadrukken, is dat er niets voorbij jouw bewuste en onbewuste grens gaat. Er is niemand anders voor wie je dit doet, dan voor jou zelf!

Voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.

Wees welkom!

Via via, kwam ik bij Mieke terecht.
Ik had een aantal ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt die hun weerslag hebben gehad op de familiebanden.

Zelf heb ik vanalles geprobeerd om de familiebanden weer aan te halen. Maar keer op keer werd ik teleurgesteld. Ik wilde het een plekje geven, maar ik wist niet hoe. Uitgebreide sessies bij een psycholoog zag ik niet zitten.

Toen werd ik gewezen op Mieke. Dat me dat wellicht kon helpen.
Ik snapte totaal niet wat Mieke deed toen ik er uitleg over kreeg. Maar dat maakte me eigenlijk niets uit. Ik wilde het gewoon proberen. Dus ik maakte een afspraak.

En na die afspraak was ik helemaal om. Wow, wat kwam er veel duidelijkheid op allerlei bewuste en ook onbewuste vragen. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alsof ik in mezelf was gedoken en mezelf aan het ontdekken was. Het ging al snel niet meer alleen over de familiebanden  maar over zoveel meer. Opeens werden heel veel dingen van vroeger duidelijk en de gevolgen daarvan op het heden.

Het is niet bij die ene sessie gebleven. Elke keer werd ik aangenaam verrast door de dingen die ik over mezelf ontdekte. Er viel steeds meer emotionele ballast van me af. Een groot deel daarvan was ik me niet bewust, totdat ik het kwijt was. Ik vind het heel bijzonder hoe Mieke steeds weer feilloos de juiste richting vindt. Het voelt steeds weer als een cadeautje als ik naar haar toe ga. Ik voel me een completer mens sinds ik naar haar toe ga. Dat klinkt een beetje gek. Maar ik weet niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven.
Ik ken mezelf beter, sta steviger in mijn schoenen en ik ben blij met mezelf. 

L. (40 jaar)