over mij

Hoi, ik ben Mieke

Ik kan me goed voorstellen dat je wat wilt weten van de persoon achter Energie Therapie Mieke.  Nou, ik ben dus Mieke. Getrouwd en moeder van 2 dochters. Inmiddels de 40 gepasseerd…ja ja tijd gaat snel.
Maar toch, als ik achterom kijk, is mijn pad al best lang geweest. Net als ieder mens vol bochten en hobbels. En toch ben ik blij met mijn pad.

Want het heeft me gebracht naar het moment dat ik mijn eigen praktijk als Energetisch Therapeut gestart ben. Waarin ik mensen mag op verschillende manieren mag én kan helpen. Dat blijft iedere keer weer als een cadeautje aanvoelen.

Een aantal jaren geleden ben ik ingewijd in Reiki I en II. Zo bijzonder mooi en krachtig om met universele levensenergie te werken. En daarmee mensen te kunnen helpen!

Maar toen ik de biotensor tegenkwam, vielen alle losse puzzelstukjes voor mij pas helemaal op de juiste plaats. Ik besloot daarom de opleiding ‘Energetisch Gezinstherapeut’ te gaan volgen. Nog niet met de intentie om een praktijk te starten. Juist om mijn gezin te helpen en eventueel familie/vrienden.  Maar toen er ook hulp-vragen kwamen van mensen buiten dat kringetje, begon een stille wens vorm te krijgen. Want wat nou als ik nog meer mensen zou kunnen helpen, hoe mooi zou dat zijn!

En zoals met alles wat je aandacht geeft, groeide ook deze wens uit tot zo veel meer dan alleen een wens. Energie Therapie Mieke is sinds mei 2020 een feit.

Ondertussen is er nog veel meer moois op mijn pad gekomen, waarmee ik mijn kennis-rugzak mee heb vergroot.
Van hypnotherapie, naar EFT en de Yager-code. En als kers op de taart mag ik nu ook Acces Bars behandelingen geven.
Met iedere methode kan zoveel bereikt worden, laat staan in combinatie met elkaar.

Zo ontzettend gaaf om dit allemaal in te kunnen zetten om mensen van hun klacht(en) af te helpen! Want één ding is mij wel heel duidelijk geworden de afgelopen jaren: ‘er zijn meerdere wegen naar Rome’.

Wil jij weten of ik jou kan helpen om jouw ‘Rome’ te bereiken? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Liefs Mieke

p.s. Check ook eens mijn Instagram of Facebookpagina. Daar plaats ik geregeld informatie over de verschillende behandelmethoden én deel ik wat tips!