reviews

Na een bezoek op de website van Mieke werd ik enthousiast en kwam ik tot een afspraak voor een Nei sessie.

Een warm en hartelijk welkom maakte dat ik mij gauw op mijn gemak voelde. Spannend vond ik het; het gaat toch allemaal over mijzelf. Wat kon ik verwachten en wat zou Ik tegenkomen. Ik heb nu een aantal sessies gehad en ik heb Mieke ervaren als een warm, rustig, verbindend en respectvol persoon. Luchtigheid en humor moet ook genoemd worden en in mijn beleving een bekwame therapeut.  Heel  fijn!  

S.J. 57 jaar

tulips, flowers, vase

Via via, kwam ik bij Mieke terecht.
Ik had een aantal ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt die hun weerslag hebben gehad op de familiebanden.

Zelf heb ik vanalles geprobeerd om de familiebanden weer aan te halen. Maar keer op keer werd ik teleurgesteld. Ik wilde het een plekje geven, maar ik wist niet hoe. Uitgebreide sessies bij een psycholoog zag ik niet zitten.

Toen werd ik gewezen op Mieke. Dat me dat wellicht kon helpen.
Ik snapte totaal niet wat Mieke deed toen ik er uitleg over kreeg. Maar dat maakte me eigenlijk niets uit. Ik wilde het gewoon proberen. Dus ik maakte een afspraak.

En na die afspraak was ik helemaal om. Wow, wat kwam er veel duidelijkheid op allerlei bewuste en ook onbewuste vragen. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alsof ik in mezelf was gedoken en mezelf aan het ontdekken was. Het ging al snel niet meer alleen over de familiebanden  maar over zoveel meer. Opeens werden heel veel dingen van vroeger duidelijk en de gevolgen daarvan op het heden.

Het is niet bij die ene sessie gebleven. Elke keer werd ik aangenaam verrast door de dingen die ik over mezelf ontdekte. Er viel steeds meer emotionele ballast van me af. Een groot deel daarvan was ik me niet bewust, totdat ik het kwijt was. Ik vind het heel bijzonder hoe Mieke steeds weer feilloos de juiste richting vindt. Het voelt steeds weer als een cadeautje als ik naar haar toe ga. Ik voel me een completer mens sinds ik naar haar toe ga. Dat klinkt een beetje gek. Maar ik weet niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven.
Ik ken mezelf beter, sta steviger in mijn schoenen en ik ben blij met mezelf.

L. (40 jaar)

marguerite, white, flower

Lieve Mieke,

Een tijdje terug vroeg jij mij een review te schrijven na de acces bars sessie. Dus ik in de pen. Maar was is dat lastig zeg, ik ben tig keer opnieuw begonnen, want hoe maak ik nu duidelijk wat er gebeurde tijdens de acces bars? Nou dat kan ik niet, het is iets wat je moet ervaren!

In mijn herstel van burn-out en long-covid is het soms erg zoeken wat nu de beste weg is, wat wel helpt en wat zeker niet helpt. Jij nodigde mij, nadat we een aantal keer gebeld hadden uit om de acces bars een keer te proberen, ik was welkom. Dus na wat getwijfel van mijn kant (mede door de praktijkondersteuner die aangaf, meerdere dingen door elkaar heen dan weet je niet wat helpt) heb ik toch de stap gezet. En wat was ik welkom!

Niet goed weten wat te verwachten had ik besloten het volledig over mij heen te laten komen. Misschien was ik niet helemaal op mijn gemak en vond ik het in eerste instantie wat gek. Maar jij stelde mij warm en rustig op mijn gemak. Kopje thee, beetje geklets. Het was allemaal goed. Al snel was ik op mijn gemak.

Wat was de acces bars sessie ontzettend fijn! Ik was zo ontspannen, geen “ingewikkelde” gedachten, geen vooruitdenken en plannen, geen van alles in de gaten houden. Nee gewoon echt helemaal niets. Ik weet nog dat ik wel op een gegeven moment dacht: “haal ik nog wel adem”. Haha, natuurlijk deed ik dat. Na afloop moest ik echt van ver terugkomen, zo ontspannen was ik. Als ik in de ochtend wakker wordt ben ik helderder!

Ik ben nog dagen heerlijk ontspannen geweest en heb een stukje meer energie gekregen. De acces bars draagt mooi bij in m’n herstel…..

Lieve Mieke, dank je wel voor de uitnodiging! Ik wou dat ik hem eerder aangenomen had en dank je wel voor deze fijne ervaring! Ik bel je gauw voor een volgende afspraak ;-).

N. (51 jaar)

Wat zeggen anderen

Wat zijn wij blij dat wij de stap hebben genomen om een afspraak bij Mieke te maken! Vanaf 1 van de eerste therapiesessies bij Mieke, zag ik al een verandering! Mijn mooie, lieve, gevoelige jongen, maar ook drukke, overprikkelde mannetje wist zich vaak geen raad hoe hij zijn hoofd maar tot rust moest laten komen. Dit veranderde nadat we een paar keer bij Mieke waren geweest. Hij is nog steeds die mooie lieve gevoelige jongen, maar zit nu zo veel beter in zijn vel, komt vaak weer rustig in slaap en niet te vergeten heeft geleerd dat hij eerst aan zichzelf mag denken ipv meteen aan de ander! “Lief zijn voor jezelf, je mag er zijn” zoals Mieke altijd zegt. Mieke ondersteunt hem naast zijn reguliere behandeling mede door o.a emotionele blokkades weg te nemen. Hij zit nu zoveel beter in zijn vel.
Mijn zoon gaat graag naar Mieke toe en op momenten dat het even iets minder gaat vraagt hij zelf of Mieke misschien even met de biotensor kan kijken. 

Mieke, duizendmaal dank 🙏

Moeder van L. (12 jaar)

tulip, flower, plant

Oooh Mieke, ik wil je graag even laten weten hoe het hier gaat! P. wordt niet meer verschillende keren per nacht wakker, hij wordt nu dagelijks pas om 07:00 wakker en dat is walhalla voor ons 😁 en is super vrolijk.

En S. is helemaal goed nieuws! Die moeten we ‘s ochtends om kwart voor 9 wakker maken 🤣 En vooral zo’n heerlijk vrolijk meisje. Hier wordt je als ouder toch zo gelukkig van 😍

Dus nogmaals super super super bedankt 😘😘😘

moeder van S. en P. (1,5 jaar)

dahlia, flower, pink flower
“Vorig jaar ben ik bij Mieke terecht gekomen, ik zat in een burn-out en had al vanalles geprobeerd. Ik vond het lastig om de juiste therapeut te vinden.
Bij Mieke voelde ik me gelijk thuis. Ik kende NEI helemaal niet, had geen idee wat het was maar ik voelde gelijk vertrouwen en vond Mieke gelijk een heel fijn mens, en lekker ‘down to earth’ terwijl ze zoiets bijzonders doet.

Ik ben al regelmatig bij Mieke geweest en elke keer kom ik weer ‘lichter’ terug. Ik blijf het bijzonder vinden wat er elke keer weer gebeurd en hoe goed de juiste dingen boven komen waar ik mee bezig ben, wat me ontlast of een bewustwording in wat ik doe wat misschien helemaal niet zo goed voor me is.

Wat ik heel bijzonder vind is dat er zulke praktische dingen uitkomen. Wat ik wel en niet moet eten bijv, een wondje wat ineens genezen was, minder last van mijn kalknagels.

Mieke ik ben je echt dankbaar voor wat je doet. Je weet dat ik vertrouwen in je heb en daarom wil ik ook graag de hypnose aangaan. Iets wat ik normaal gesproken nooit zou doen, maar door het vertrouwen wat ik in Mieke heb wil ik dit graag aangaan.

Dank je wel voor alles Mieke.
J.”
forget me not, forget my not, pointed flower