Yager-Code®

Going beyond traditional therapies to find true healing for patients

Prof. dr. Edwin Yager Ph.D.

De Yager-Code® is een op het oog simpel, maar vooral zeer krachtige methode die ruim 40 jaar geleden ontwikkeld is door Professor dr. Edwin Yager Pd.D. Hij was professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego.
Deze ‘evidence based’ methode, is uitermate geschikt voor mensen die om welke reden dan ook niet onder hypnose willen of kunnen gaan. Én het kan prima gecombineerd worden met andere therapievormen. In dat geval spreken we dan officieel van Yager-Therapie® maar dat veranderd niets aan de werkwijze.

Jij geeft de antwoorden
Wat ik persoonlijk zo ontzettend gaaf vind aan de Yager-Code® is dat niet ik als therapeut de antwoorden geef. Maar dat alle antwoorden op jouw vragen door jouzelf aan mij doorgegeven worden. Nu hoor ik je gewoon “Hoe?! Wat?! Waar zegt zij nou weer?!!” denken.
Lees vooral verder, dan zal alles duidelijk worden.

Aanname
Yager-Code® is gebaseerd op de aanname dat wij mensen niet alleen beschikken over een bewustzijn en een onderbewustzijn, maar ook over een ‘hoger bewustzijn’.  Door Professor dr. Yager ‘Centrum’ genoemd.
Ons bewustzijn is in het hier en nu. Ons onderbewustzijn bevat al onze herinneringen, ervaringen, emoties en getrokken conclusies.
Simpel gezegd kun je het zien als een bibliotheek vol met boeken, waar ieder onderdeel van jouw leven in beschreven staat.

Het hoger bewustzijn, oftewel Centrum kun je zien als de bibliothecaris van jouw bibliotheek.
Jouw Centrum luistert altijd mee, maar doet niets uit zichzelf. Pas als het rechtstreeks gevraagd wordt om iets te doen, zal het die taak uitvoeren.

Hoe verloopt een sessie?
Voor een Yager-Code® sessie is het belangrijk dat jij bereidt bent om de aanwezigheid van het hoger bewustzijn aan te nemen. Dus niet dat jij absoluut 100% zeker weet dat het er is, maar dat jij bereidt bent dat aan te nemen.

Aan het begin van een sessie stellen we allereerst het probleem én het doel van de sessie vast.
Zodra dat duidelijk is, vraag ik jou op welke manier jij wilt communiceren met jouw Centrum.
Want ik kan wel tegen jouw Centrum praten, maar jouw Centrum kan alleen met jouw bewustzijn en onderbewustzijn communiceren. Tijdens een sessie ben jij dus als het ware een ‘doorgeefluik’.
Vandaar dat de antwoorden via jouzelf komen.

Ik zal je vragen een schoolbord te visualiseren. Aan jou de keus om je ogen open of doen.

Dan gaan wij jouw Centrum vragen of het bereidt is om met ons te communiceren.
Wees gerust, nadat er contact is gelegd, zullen we eerst door middel van wat vragen gaan vaststellen dat het niet jouw fantasie is die voor de antwoorden op het schoolbord zorgt, maar dat deze daadwerkelijk van het Centrum komen.
Zodra jij daar de bevestiging op hebt gekregen, gaan we aan de slag om jouw doel van de sessie te behalen.

Zachte methode
Een mooi extra voordeel van de Yager-Code® is dat het een discrete, zachte methode is. Als jij niet wilt, hoeven wij het probleem zelfs niet hardop te benoemen. Als jij voor jouzelf duidelijk hebt wat het probleem is, is dat al voldoende. Er hoeft dus ook niet gesproken te worden over de vermoedelijke trigger van het probleem. Het gaat er om dat jouw Centrum weet wat jij op wilt pakken.

Hoeveel sessies
In één sessie kan ontzettend veel bereikt worden, maar voor alle zekerheid plan ik hier standaard 2 sessies voor in. Dat doe ik om er helemaal zeker van te zijn dat dat er niets meer op jouw pad naar het gewenste einddoel ligt.

Dat alle bomen die er op jouw pad naar het gewenste doel lagen echt allemaal weg zijn gehaald.
Het kan zijn dat bij de eerste sessie een hele rits bomen weg zijn gehaald en ook de allergrootste boom die het zicht op het verdere verloop van jouw pad belemmerde.

Wanneer al die bomen om zijn, zelfs die hele grote, kan het zijn dat er toch nog een ander iets op jouw pad ligt het verdere zicht belemmerd. Vandaar dus de 2 afspraken.

Mocht het zo zijn dat jij na de eerste sessie direct het gewenste doel hebt bereikt, dan kan de 2e afspraak natuurlijk altijd minstens 24 uur van tevoren geannuleerd worden.

Heb jij klachten waar je op reguliere wijze niet vanaf komt? Ben jij bereidt om aan te nemen dat wij een hoger bewustzijn hebben. Of wil je hier meer over weten?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer informatie kun je ook vinden op de website:
yager-therapie.nl